Professzionális csomagolástervezés

Minden tipusu csomagolast es dobozt tervezunk barmilyen anagybol, kulonbozo lehetosegeket nyujtva a kovetelmenyek meghatarozasathoz.

  • Az adatbázisunkban több, mint 1500 dobozterv van, mint az Ecma vagy Fefco katalógusok, amikből könnyedén létrehozhatjuk a doboz tervet a méretek megadásával
  • Megrajzolhatjuk a doboz tervet egy minta lemérésével
  • A vásárló elküld pár képet és mi létrehozzuk a tervet
  • Javasolhatunk egy doboz típust a csomagolandó terméknek
  • A vásárló egy vázlatot küld az elképzeléseivel
  • A vásárló által megszokott bármilyen más módszer
Proiectare cutii

3D-s szimulációval létrehozott fájlok

Minden dobozra tudunk készíteni egy 3D-s fájlt, amiben a vásárló meg tudja nézni, be tudja csukni es ki tudja nyitni a dobozt.

Mintavágás

A csomagolást le lehet tesztelni az általunk kínált cutter-plotter-en kivágott mintákkal. A minták a csomagolásnak megfelelő anyagból 1:1 méretre lesznek kivágva.

Plotter Cutter

Tanácsadási szolgáltatások

Azoknak a vásárlóknak, akik nem dobozokat gyártanak vagy nincsen tapasztalatuk teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Segítünk a kliensnek a legmegfelelőbb típusú csomagolás és az ideális anyag kiválasztásában, amiből a doboz lesz gyártva.

Javasolunk egy ideális gyártót a doboz típusa és a szükséges mennyiség függvényében. Több, mint 200 helyi gyártót ismerünk, amelyek különböznek a feldolgozott anyag, a használt nyomtatási technológia vagy a mennyiségekben, amire szakosodtak.

Consultanta

Site-ul Nitaron Design folosește Cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor conform OUG 13/2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679.