Professzionális csomagolástervezés

Küldetésünk professzionális terveket szolgáltatni azoknak, akik csomagolást gyártanak vagy használnak, hogy a megtervezett csomagolások és dobozokkal segítsünk az eladások növekedésében és egy erős brand létrehozásában.
A Nitaron Design 2019-ben volt alapítva egy Startup pályázat keretein belül Metodica-nál.
A csapat tagjainak több, mint 10 év tapasztalatuk van a dobozok és csomagolások tervezésében, folyamatosan kapcsolatban vannak a romániai piacon a gyártók többségével.

Az egyik legperformánsabb doboz tervező software-t használjuk. Ez segít a tervek gyors elkészítésében és lehetőséget ad egy 3D-s fájl létrehozására, ami segítségével a vásárló könnyebben megértheti és leellenőrízheti, hogy működik a csomagolás.

Minden típusú csomagolást és dobozt tervezünk bármilyen anyagból, a következő lehetőségeket nyújtva a követelmények meghatározásához

A csomagolást le lehet tesztelni az általunk kínált cutter-plotter-en kivágott mintákkal.

Minden dobozra tudunk készíteni egy 3D-s fájlt, amiben a vásárló meg tudja nézni, be tudja csukni és ki tudja nyitni a dobozt.

Azoknak a vásárlóknak, akik nem dobozokat gyártanak vagy nincsen tapasztalatuk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

PORTFOLIÓ

Igyekszünk frissíteni a portfóliót a legszebb projektekkel, amelyekkel büszkék vagyunk.

VÉLEMÉNYEK

Litta AmaliaOmnis Bags
Tovább olvasom
Am lucrat impreuna la mai multe proiecte. Nota 10 din 10.
Mihálcz Szende-BeátaWIEB TOYS SRL
Tovább olvasom
Aveam nevoie de un ambalaj pentru produsele noastre care sa corespunda cu ce ne-am imaginat noi: sa fie din carton reciclat, sa aiba un design practic si mai ales sa fie pe hartie "natur". Am gasit in Nitaron partenerul care a realizat nu doar designul perfect pentru noi ci a gasit si solutiile cele mai bune de realizare a printului prin recomandarile facute. Ne-a ajutat la tot pasul astfel incat sa obtinem rezultatele dorite, incadrandu-ne in buget si timp. Recomandam cu caldura echipa Nitaron.
Baka ErnőLaser DT
Tovább olvasom
Proiecte cu cutii rapide si foarte bune. Multe idei superbe. Cu fisierele 3D intelege toata lumea cum se inchid cutiile.
Előző
Következő

Site-ul Nitaron Design folosește Cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor conform OUG 13/2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679.